Останати новости

МОБИЛЕН ЛЕКАР ЗА ЗДРАВЈЕТО НА ВЕЛЕШАНИ

Продолжува да се реализира услугата мобилен лекар за граѓаните на Велес кои сакаат да направат контролен кардиолошки преглед...>>


ХУМАНИТАРНИ ПАКЕТИ ЗА ПОМОШ НА РАНЛИВИ ГРУПИ НА ГРАЃАНИ

Волонтерите на Општинската организација на Црвен крст од Велес денеска подели 50 пакети со храна наменета за ранливи...>>


ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ЗА 45 СЕМЕЈСТВА

45 пакети со прехрамбени производи донираше семејството Етоски чии што членови во моментов живеат и работат во Швајцарија....>>


ВОНРЕДНА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ВО ВЕЛЕС

Пандемијата и Корона вирусот не ги поколебаа граѓаните на Велес да дојдат и да даруваат крв на Вонредната...>>


ВЕЛИГДЕНСКИ ХУМАНИТАРНИ ПАКЕТИ

Еден од најголемите ланци на маркети „ЖИТО“ донираше 34 Велигнедски хуманитарни пакети за граѓаните. Донацијата ја предадоа во...>>


види ги сите