Архиви за јули2019

ОСВЕЖИТЕЛЕН КУРС ПО ПРВА ПОМОШ ЗА ВОЗАЧИ

Голем интерес кај вработените во Јавното комунално претпријатие Дервен за освежителните курсеви по Прва помош. На обуката која...>>


АКТИВНОСТИТЕ НА ЦРВЕН КРСТ ВО ЕМИСИЈАТА „МАКЕДОНИЈА НАУТРО“

Активностите на Црвен крст на Република Македонија Општинска организација Велес претставени во утринската програма „Македонија наутро“ која се...>>


Хуманитарен настан

На 11.07 во четврток – хуманитарен настан со цел да помогнеме во понатамошното лекување на нашиот сограѓанин Александар...>>


ХУМАНИТАРЕН ТУРНИР ВО БАСКЕТ

Волонтерите од Клубот на млади при Црвен крст на Република Македонија Општинска организација Велес поладнево и вечерва беа...>>


< врати се назад