Архиви за јануари2020

ЗАПОЧНАА ОБУКИТЕ ЗА ЦКА – ПХВ 2020 ГОДИНА

Во просториите на Црвен крст на РСМ Општинска организација Велес денеска се одржа првата од предвидените три обуки...>>


УЧЕНИЦИТЕ ОД БУЗАЛКОВО ЕДУЦИРАНИ ЗА ПРВЕНЦИЈА ОД ЗАВИСНОСТИ

Во Подрачното училиште во село Бузалково денеска се одржаа работилници за „Превенција од зависности“. На работилниците беа опфатени...>>


ЦРВЕН КРСТ НА „БОГОЈАВЛЕНИЕ ВОДИЦИ“ ВО ВЕЛЕС

Традиционално секоја година Црвен крст на РСМ Општинка организација Велес е дел од одбележувањето на големиот христијански празник...>>


< врати се назад