Архиви за февруари2020

ОБУКА ЗА ПРВА ПОМОШ ВО ССОУ КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ

Учениците од Средното стручно општинско училиште „Коле Неделковски“ денеска посетија обука по Прва помош. Истата е дел од...>>


ЗАВРШЕНИ ОБУКИТЕ ЗА ПРОГРАМАТА ЦКА-ПХВ 2020

Вкупно 35 нови волонтери на вознаст помеѓу 13 и 17 години успешно ја завршија обуката во рамки на...>>


ЕДУКАЦИЈА ЗА БОЛЕСТИ НА ЗАВИСНОСТ ВО ГИМНАЗИЈАТА

Во организација на Училишниот клуб на Црвен крст при гимназијата „Кочо Рацин“ и средношколската заедница од училиштето се...>>


< врати се назад