Архиви за јуни2020

ТРЕТА ВОНРЕДНА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

На акција се одзваа вкупно 37 дарители. Поголем дел од нив или 29 беа мажи, а останатите 8...>>


ПОМОШ ЗА СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИ СЕМЕЈСТВА И ПРИМАТЕЛИ НА НЕГА

Продолжува распределбата на хуманитарната помош од USAID за семејства кои живеат во социјален ризик и за лица кои...>>


ХУМАНИТАРНИ ПАКЕТИ ЗА СОЦИЈАЛНО РАНЛИВИ КАТЕГОРИИ ВО НАСЕЛЕНИТЕ МЕСТА ВО ОКОЛИНАТА НА ВЕЛЕС

Продолжува распределбата на хуманитарна помош за соцојално ранливите категории која е донација од USAID. Волонтерите на Црвен крст...>>


ХУМАНИТАРНИ ПАКЕТИ ЗА СОЦИЈАЛНО РАНЛИВИ КАТЕГОРИИ

Волонтерите на Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Велес и натаму секојдневно се на терен во...>>


< врати се назад