Архиви за јули2020

ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ЗА ЖИТЕЛИТЕ ВО ГРАДСКО

Волонтерите на Општинската организација на Црвен крст поделија хуманитарни пакети за социјално загрозени семејства во Општина Градско. Се...>>


РАСПРЕДЕЛЕНА Е ХУМАНИТАРНАТА ПОМОШ ДОНАЦИЈА ОД USAID.

Продолжува поделбата на хумнитарна помош. Волонтерите на Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Велес посетија домови...>>


ОДРЖАНО РЕДОВНО ГОДИШНО СОБРАНИЕ НА ООЦК ВЕЛЕС

На седницата се потврдија програмата за работа за 2020 година, како и Финасовиот план за истата година. Членовите...>>


< врати се назад