Архиви за август2020

ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ЗА СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИ ВЕЛЕШАНИ

„Од велешани за Велес“. Ова е мотото со кое четворица хуамани сограѓани Ердован, Трајче, Ерѓул и Слободан, кои...>>


ПОТРАГА ПО ДАВЕНИК ВО ВОДИТЕ НА ВАРДАР

На 14 и 15 август Тимот за одговор при катастрофи беше дел од потрагата по 51-годишнот велешанец Спасе...>>


ТРАДИЦИОНАЛНА ЛЕТНА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА

Како што започна така и заврши – успешно. Вториот ден од традиционалната Летна крводарителска акција малку подобар од...>>


УСПЕШНА КРВОДАРИТЕЛСКА АКЦИЈА ВО ГРАДСКО

Граѓаните од Општина Градско, денеска повторно ја покажаа нивнаата хуманост. На крводарителската акција која се одржа во Домот...>>


РАСПРЕДЕЛЕНИ 85 ПАКЕТИ СО СРЕДСТВА ЗА ХИГИЕНА

Завршена е поделбата на 85 пакети со средства за хиегиена, донација од УНИЦЕФ во Црвен крст на Република...>>


< врати се назад