Архиви за октомври2020

ХУМАНИТАРНИ ПАКЕТИ ЗА СЕМЕЈСТВА ОД ОПШТИНА ГРАДСКО

Со волонтери на основната организација од Градско, Црвен крст на РСМ Општинска организација Велес започна со распределбата на...>>


ON LINE ЕДУКАЦИЈА ЗА БОРБА ПРОТИВ ТРГОВИЈА СО ЛУЃЕ

Во согласност со препораките и мерките за зачувување на јавното здравје одбележан 18-ти октомври Европскиот ден за броба...>>


СО ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА ОДБЕЛЕЖАНА НЕДЕЛАТА ЗА БОРБА ПРОТИВ ГЛАДТТА

Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Велес од 16-ти до 22-ри октомври со хуманитарна акција ја...>>


ИНФОРМАТИВЕН ШТАНД ЗА НЕДЕЛАТА НА БОРБА ПРОТИВ ГЛАДТТА

Волонтерите на Црвен крст на РСМ Општинска организација Велес на штанд ги инфирмаа граѓаните за Неделата на борба...>>


ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА „ОД ДЕЦАТА ЗА ДЕЦАТА“

Започна распределбата на хуманитарна помош од акцијата „Од децата за децата“, која Црвен крст на РСМ Општинска организација...>>


ОДБЕЛЕЖУВАМЕ „НЕДЕЛА НА МЛАДИ“ ОД 01-07 ОКТОМВРИ

Традиционално Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Велес од 01-07 октомври ја одбележува „Неделата на млади“....>>


ВО ВЕЛЕС ОДБЕЛЕЖАН МЕЃУНАРОДНИОТ ДЕН НА СТАРИТЕ ЛИЦА

Под мотото „Старееме здраво – старееме подобро“ Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Велес го одбележа...>>


< врати се назад