Архиви за ноември2020

СЕТ СО СЛИКОВНИЦИ – ПОДАРОК ЗА НАЈМЛАДИТЕ

Како дел од големата донаторска акција, волонтерите на Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Велес вршат...>>


ПРЕДАВАЊА ЗА РОДИТЕЛИ НА ДЕЦА ОД ДНЕВНИОТ ЦЕНТАР И ЗГРИЖУВАЧКИ РОДИТЕЛИ

Согласно оперативниот план по проектот “Подобрување на социјализацијата на деца и младинци со посебни потреби“, Општинската организација на...>>


ДОНАЦИЈА ЗА 11 ОСНОВНИ УЧИЛИШТА И ДЕТСКИТЕ ГРАДИНКИ

Волонтерите на Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Велес во изминативе денови извршија достава на донација...>>


ДОНАЦИЈА ЗА ПЕТ УЧИЛИШТА ВО ВЕЛЕС И ВО ГОРНО ОРИЗАРИ

Волонтерите на Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Велес на извршија донација на заштитна опрема и...>>


< врати се назад