Архиви за јули2021

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА

На платото пред Театар Џинот се одржа голема хуманитарна акција за помош на нашиот сограѓанин Ристе Гиовски, кој...>>


ЦЕЛОСНА ПОДДРШКА ЗА ВАКЦИНИРАЊЕ

Рамноправно и партнерски, Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Велес целосно се вклучени во процесот на...>>


< врати се назад