Author Archives for OOCK Veles

ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА

јули 22, 2021 8:48 am Published by Коментарите се исклучени на ХУМАНИТАРНА АКЦИЈА На платото пред Театар Џинот се одржа голема хуманитарна акција... >>

ЦЕЛОСНА ПОДДРШКА ЗА ВАКЦИНИРАЊЕ

јули 19, 2021 9:30 am Published by Коментарите се исклучени на ЦЕЛОСНА ПОДДРШКА ЗА ВАКЦИНИРАЊЕ Рамноправно и партнерски, Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска... >>

ОТВОРЕНИ ТЕЛЕФОНСКИ ЛИНИИ ЗА ПСИХОЛОШКА ПРВА ПОМОШ И ПСИХОСОЦИЈАЛНА ЗАШТИТА

јуни 15, 2021 2:22 pm Published by Коментарите се исклучени на ОТВОРЕНИ ТЕЛЕФОНСКИ ЛИНИИ ЗА ПСИХОЛОШКА ПРВА ПОМОШ И ПСИХОСОЦИЈАЛНА ЗАШТИТА Отворени телефонски линии за Прва психолошка и психо-социјална поддршка во... >>

ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ЗА ПЕТЧЛЕНО СЕМЕЈСТВО ВО ВЕЛЕШКОТО СЕЛО ВЛАДИЛОВЦИ

јуни 10, 2021 2:06 pm Published by Коментарите се исклучени на ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ЗА ПЕТЧЛЕНО СЕМЕЈСТВО ВО ВЕЛЕШКОТО СЕЛО ВЛАДИЛОВЦИ Волонтерите на Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација... >>