Активности – Организација и Развој

ЕДУКАЦИЈА ЗА ДИЈАБЕТ СО КЛУБОТ НА ПЕНЗИОНЕРИ

Во просториите на Црвен крст на Република Македонија Општинска организација Велес денеска се одржа едукативно предавање за дијабетис...>>


ПОДЕЛЕНИ ФЛАЕРИ ЗА ЗНАЧЕЊЕ И ПРУЖАЊЕ ПРВА ПОМОШ

По повод 14-ти септември Светскиот ден на Првата помош, ден порано, еден тим од волонтери на Клубот на...>>


ЕДУКАТИВНО ИНФОРМАТИВЕН БАЗАР НА ЦРВЕН КРСТ

На платото пред Театар Џинот Вечерва се одржа Едукативно – информативен базар на Црвен крст на Република Македонија...>>


ЦРВЕН КРСТ НА ТЕРЕН – ЛОГИСТИЧКА ПОДДРШКА ЗА ЕКИПИТЕ НА ОПОЖАРЕНИОТ ТЕРЕН

Волонтерите на Црвен крст на Република Македонија Општинска организација Велес од цел ден се на терен го големиот...>>


ДИСЕМИНАЦИЈА – 70 ГОДИНИ ЖЕНЕВСКИ КОНВЕНЦИИ

По повод одбележувањето на јубилејот, 70 години Женевски конвенции, во Црвен крст на Република Македонија Општинска организација Велес...>>


< врати се назад