Дејствување и одговор при катастрофи

ЦРВЕН КРСТ ПОДДРШКА ЗА ПРОЦЕСОТ НА ИМУНИЗАЦИЈА ЗА ГРАЃАНИТЕ ОД ВЕЛЕШКО

Волонтерите на Црвен крст на Република Северна Македонија Општинска организација Велес и натаму во првите борбени редови во...>>


ПСИХОСОЦИЈАЛНА ПОДДРШКА ЗА ГРАЃАНИТЕ

Почитувани,Во период на Пандемија и Вонредна состојба кога се шират многу вести и информации за Корона вирусот, кај...>>


ХУМАНИТАРНА ПОМОШ ЗА СОЦИЈАЛНО ЗАГРОЗЕНИ СЕМЕЈСТВА ВО ГРАДСКО

Волонтерите на Општинската организација на Црвен крст од Велес, денеска доставија хуманитарна помош за социјално загрозените семејсва во...>>


МОБИЛЕН ЛЕКАР ЗА ЗДРАВЈЕТО НА ВЕЛЕШАНИ

Продолжува да се реализира услугата мобилен лекар за граѓаните на Велес кои сакаат да направат контролен кардиолошки преглед...>>


ВЕЛИГДЕНСКИ ХУМАНИТАРНИ ПАКЕТИ

Еден од најголемите ланци на маркети „ЖИТО“ донираше 34 Велигнедски хуманитарни пакети за граѓаните. Донацијата ја предадоа во...>>


ЦРВЕН КРСТ ПОДДРШКА НА ВЕЛЕШКИОТ ПЛИВАЧКИ МАРАТОН

Шеста година по ред Црвен крст на Република Северна Македонија и Општинската организација од Велес се дел од...>>


< врати се назад