Психолошка Прва Помош и Психосоцијална Поддршка во Комплексни Итни ситуации (PFA-CE)

Psychological First Aid and Psychosocial Support in Complex Emergencies

Д-Р ВЛАДО ХАЏИ НАУМОВ ДОБИТНИК НА НАЦИОНАЛНО ПРИЗНАНИЕ ЗА ВОЛОНТЕРСТВО

На државната манифестација која денеска се одржа во Скопје доделени се националните признанија за волонтерство по овод 5-ти...>>


< врати се назад